-- Nieuwsbrief van Lekker Utregs april 2013 Nr 10 --

Website Lekker Utregs | Colofon | Aanmelden / Afmelden | Printen
Geachte relatie van Lekker Utregs,
Hierbij ontvangt u van ons de Lekker Utregs nieuwsbrief. De nieuwsbrief houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen, activiteiten en plannen rond de Stichting Lekker Utregs. Als u andere belangstellenden weet, stuur deze nieuwsbrief dan a.u.b. door. Mocht u geen prijs stellen op de toezending van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich afmelden via de knop Aanmelden / Afmelden.
Grootkeukenonderzoek gereed; Antoniusziekenhuis wil dit najaar een pilotproject
grootkeukenonderzoek

Lekker Utregs voerde, met steun van de Provincie, in 2012 en 2013 een onderzoek uit naar de mogelijkheid om Utrechtse regioproducten in Utrechtse grootkeukens te introduceren (een grootkeuken produceert meer dan 100 maaltijden per dag).
lees verder...

Lekker Utregs producten bij GEPU groothandelcentrum en horeca-experiment
gepu
Inmiddels is duidelijk dat de lijn Van Dichtbij, zoals we die hadden gehoopt uit te rollen, van de baan is. Na het terugtrekken van de belangrijkste partner is het niet waarschijnlijk dat we onder die naam een productlijn realiseren.
lees verder...
Lekker Utregs horecaweken
keurmerk In april gaan we 5 horecabedrijven certificeren! We zijn trots dat bedrijven als Proeverij de Pronckheer, De Veldkeuken, Het Broodlokaal, HOOI en Troost & Proost een Lekker Utregs gevelbordje willen. Daarmee geven zij aan dat ze graag met Utrechtse producten werken, die bij voorkeur het Lekker Utregs keurmerk hebben.
Lees verder...

27 april: ontdek Lekker Utregs per fiets!
fietstocht Vijf karakteristieke restaurants en cateraars uit Utrecht en omgeving hebben ťťn ding gemeen: zij serveren gerechten met de lekkerste Utrechtse ingrediŽnten. Hoe herken je hen? Aan het Lekker Utregs gevelbordje!
lees verder...

Lekker Utregs kerstmarkten
kerstmarkt Sinds 2010 organiseren we Lekker Utregs kerstmarkten: onder meer voor de medewerkers van de Provincie Utrecht, die hun eigen kerstpakket met bijzondere producten bij elkaar kunnen shoppen. Bekijk het YouTube-filmpje.
lees verder...
Lekker Utregs winkeltje in het Postkantoor?
postkantoor Goede kans dat u via de media weet van de plannen voor een overdekte versmarkt in het monumentale postkantoor aan de Neude. De formule heet shop in shop: er moeten tientallen bedrijven met mooie producten onderdak krijgen, en terrassen, restaurant en workshops.
lees verder...
Proef Eetbaar Utrecht: Utrechtse dag van de stadslandbouw op 27 april
keurmerk Naast regionaal voedselproject Lekker Utregs, zijn Stichting Aarde en Milieucentrum Utrecht sinds 2010 actief met het stadslandbouwplatform Eetbaar Utrecht. Marijke Orthel organiseert samen met ons op 27 april 'Proef Eetbaar Utrecht'.
lees verder...
Utrechtse producenten: vraag het Lekker Utregs keurmerk aan!
producenten Voedselproducenten worden van harte uitgenodigd om het Lekker Utregs keurmerk aan te vragen. Het keurmerk op een product geeft de garantie dat minimaal 75% van de ingrediŽnten uit onze eigen regio afkomstig is.
lees verder...
Einde LEADERproject; Lekker Utregs gaat door
leader Op 1 juli a.s. wordt het ĎLEADERprojectí formeel afgesloten. Dit project liep van 2010 t/m 2012 en is verlengd tot 1 juli 2013. Belangrijkste doel was het grootschalig vermarkten van Utrechtse regioproducten naar supermarkten, cateringbedrijven, horeca en grootkeukens in de regio Utrecht.
lees verder...
Gezocht: zzp-ers en vrijwilligers met kwaliteiten
zzp Afgelopen jaar had de projectgroep Lekker Utregs, bestaande uit Arie Bosma, Roland Pereboom en Louis de Jel, af en toe het gevoel dat het ons boven het hoofd groeit. Daardoor gebeurt het regelmatig dat we goede kansen moeten laten liggen.
lees verder...
"In 2052 worden Lekker Utregs producten massaal geconsumeerd"
Robbertsen Toen eind 2012 een aantal bekende Utrechters gevraagd werd hun toekomstbeeld voor 2052 te schetsen, bleek de Commissaris van de Koningin Robbertsen grote verwachtingen te hebben van Lekker Utregs.
lees verder...