stadstuinkookboek
Proef Eetbaar Utrecht - stadstuinkookboek

Proef Eetbaar Utrecht maakt een culinaire ontdekkingsreis langs de groentetuinen van Utrecht. We trekken dwars door de stedelijke natuur, langs nieuwe groentewinkels op het land, over groene daklandschappen en langs het groeiende aantal keukens van koks die groente prominent op de kaart zetten. En het is een kookboek: want wat geoogst wordt, eten we ook op. Met simpele handvatten opent dit boek de weg naar een nieuwe manier van koken die plezier in de keuken en op het bord brengt.

Wat leuk, ik wil ook zo’n echt Utrechts stadstuinkookboek! Dat kan. Het boek werd op 17 mei tijdens het publieksevenement Proef Eetbaar Utrecht feestelijk gepresenteerd bij de nieuwe stadstuinbouwlocatie Koningshof, Koningsweg 135A in Utrecht. Het stadstuinkookboek ligt ook in diverse winkels in Utrecht en is te koop bij Eetbaar Utrecht (Milieucentrum Utrecht, Oudegracht 60).

Het kan nog makkelijker. U kunt het boek ook via internet bij Marijke Orthel of Ans Withagen bestellen. In dat geval stuurt u een mail naar marijke@urbanpilots.com of ans.withagen@kookgenoot.nl en geeft u aan hoeveel exemplaren u wilt bestellen plus uw adresgegevens. Dan krijgt u reactie van hen en geven zij het rekeningnummer door. Uw bestelling wordt thuisbezorgd, zodra u het geld voor de bestelling plus verzendkosten hebt overgemaakt.