stadslandbouwkaart
Stadslandbouwkaart Utrecht online!

Al eerder aangekondigd, maar nu is hij er echt: de Stadslandbouwkaart Utrecht. Een kaart waarop iedereen zijn bestaande activiteit, mogelijke locaties, moestuinen, en wat dies meer zij kan plaatsen, aanprijzen en vinden.

Hoe werkt het?
Op de stadslandbouwkaart kan iedereen zijn initiatief toevoegen. Eenvoudig door op “locatie toevoegen” te klikken. Er opent zich dan een menu waarin de locatie en bijbehorende informatie ingevuld kan worden. Men kan kiezen uit verschillende categorieën, die elk een eigen kleur op de kaart hebben. Handig als u een initiatief bij u in de buurt zoekt. Ook is het mogelijk om een plek aan te geven waar het mogelijk zou zijn stadslandbouw te bedrijven.

Handige hulp en uitgebreide database
We hopen dat, doordat iedereen informatie toe kan voegen en gebruiken, de Stadslandbouwkaart gaat fungeren als een hulpmiddel en een staalkaart van de Utrechtse activiteiten op dit gebied. We nodigen iedereen uit om zijn of haar initiatief of locatie op de kaart te zetten. En iedereen die in Stadslandbouw geïnteresseerd is de kaart te gebruiken. Op die manier creëren we het snelst een handige tool voor iedereen, door iedereen! Ga dus snel naar de Stadslandbouwkaart Utrecht http://www.eetbaarutrecht.nl/stadslandbouwkaart.php