-- Nieuwsbrief van Lekker Utregs mei 2015 no. 12 --

Website Lekker Utregs | Colofon | Aanmelden / Afmelden | Printen
Geachte relatie van Lekker Utregs,
Hierbij ontvangt u van ons de Lekker Utregs nieuwsbrief. De nieuwsbrief houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen, activiteiten en plannen rond de Stichting Lekker Utregs. Als u andere belangstellenden weet, stuur deze nieuwsbrief dan a.u.b. door. Mocht u geen prijs stellen op de toezending van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich afmelden via de knop Aanmelden / Afmelden.
Zaterdag 9 mei: Lancering Utrechtse horecacampagne ‘Flairtje’
Flairtje Lekker Utregs organiseert samen met Fairtrade Utrecht en StoereVrouwen de Flairtje campagne. Hiermee willen we zowel de vraag als het aanbod van Utrechtse en fairtrade producten in de Utrechtse horeca stimuleren. In de zomermaanden juni, juli en augustus zet een aantal restaurants in Utrecht een speciaal 'Flairtje menu' op de kaart. Dit houdt in: een menu met minstens één Utrechts en één fairtrade product.
lees verder...

Stand van zaken en toekomst Lekker Utregs
aardbeien Op 23 april jl. kwam een groep Lekker Utregs ondernemers en andere stakeholders bijeen bij restaurant The Colour Kitchen om besluiten te nemen over de koers van Lekker Utregs. De belangrijkste uitkomsten van de bijeenkomst.
lees verder...
Crowdfunding project De Fruittuin van Utrecht
crowdfunding Zien groeien doet eten! Wie wil zijn kinderen nu niet laten zien hoe fruit groeit? En hoe geweldig het is om je eigen fruit te komen plukken bij de fruitteler? Dit kan straks in “De fruittuin van Utrecht”. Wij zijn Jacob en Eveline Westeneng.
lees verder...
Speciaal voor de Utrechtse horeca: Tourkaas met Lekker Utregs label
publieksdag Speciaal voor de Utrechtse horeca: Tourkaas met Lekker Utregs label.
Kaasboerderij Van Rossum uit Vianen presenteert deze zomer: Tourkaas: De (E)Etappe
Nog even en dan is het zover: De Tour de France komt naar Utrecht. Op 4 juli start de tijdrit en op zondag 5 juli de eerste etappe. Die week komen ruim 800.000 mensen de stad in om het echte tour gevoel in Utrecht te beleven. Het zal een gezellige drukte worden.
lees verder...
Open dag Agnes Kruidentuin en tuinderij Eyckenstein
open dag

Zaterdag 16 mei is de start van het nieuwe seizoen 2015 in Agnes Kruidentuin en tuinderij Eyckenstein. Er is weer veel te zien en te beleven. Direct bij binnenkomst ziet u de orchideeënkas uit 1880 waarvan de restauratie bijna klaar is. Ook bij de druivenkas is de restauratie begonnen.
lees verder...