-- Nieuwsbrief van Lekker Utregs juni 2011 Nr 6 --
Website Lekker Utregs | Colofon | Aanmelden / Afmelden | Printen
Geachte relatie van Lekker Utregs,
Hierbij ontvangt u van ons de zesde Lekker Utregs nieuwsbrief. De nieuwsbrief houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen, activiteiten en plannen rond de Stichting Lekker Utregs. Als u andere belangstellenden weet, stuur deze nieuwsbrief dan a.u.b. door. Mocht u geen prijs stellen op de toezending van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich afmelden via de knop Aanmelden / Afmelden.
Lekker Utregs presenteert zich op de Culturele Zondag Groen
culturele zondag
De Mariaplaats vormt zondagmiddag 19 juni het decor voor het in de regio Utrecht geproduceerde voedsel. In de eerste plaats kan men (tegen een geringe vergoeding) aanschuiven aan een Utrechtse regionale lunchtafel.
Lees verder...

Grijp je buitenkans! Boer zoekt Burger-dagen 2011
boer zoekt burger
Op zaterdag 6 augustus organiseert Lekker Utregs samen met een aantal biologische tuinders uit de regio Utrecht een 'Boer zoekt Burger' dag. Op deze dag kunnen Utrechtse burgers een dagje meehelpen op een biologische tuinderij. Deze biologische bedrijven telen een grote diversiteit aan groenten en kruiden.
lees verder...
Een kerstmarkt of kerstpakketten voor uw instelling?
kerstmarkt In de vorige nieuwsbrief schreven we over de leuke kerstmarkt van de Groene Participatiemaatschappij Lekker Utregs op het Provinciehuis. Meer dan duizend medewerkers van de Provincie Utrecht konden hun eigen kerstpakket samenstellen op een speciaal voor hen georganiseerde markt met voornamelijk Utrechtse producten.
Lees verder...

Wethouder De Rijk nieuwe ambassadeur Lekker Utregs
ambassadeur Lekker Utregs heeft al enkele jaren een drietal bestuurlijke ambassadeurs. Bestuurlijke zwaargewichten die met kennis van het Utrechtse netwerk op diverse manieren ruimte maken en hun invloed doen gelden om Lekker Utregs in de regio verder te helpen.
lees verder...

Lekker Utregs nu officieel keurmerk
keurmerk In nauwe samenwerking met de stichting Streekeigen Producten Nederland (SPN) hebben we het reglement van het keurmerk Lekker Utregs ontwikkeld en gedeponeerd bij het Merkenbureau. Dit keurmerk zorgt dat het in de regio Utrecht geproduceerde voedsel herkenbaar is voor de consument.
lees verder...
19 juni primeur voor VanDichtbij
Van Dichtbij Op 19 juni, zowel vaderdag als culturele zondag, zullen de eerste VanDichtbij producten gepresenteerd worden tijdens een besloten ontbijt en buffet op de Mariaplaats in Utrecht. Dit is heel toepasselijk, omdat het assortiment VanDichtbij producten zich in eerste instantie ook richt op deze gebruiksmomenten.
lees verder...
Utrechtse producten op weekmarkten De Uithof
weekmarkt Vanwege het 375-jarig bestaan organiseert de Universiteit Utrecht allerlei lustrumactiviteiten. Een van de onderdelen is een wekelijks marktje op De Uithof met creatieve producten en met Utrechtse regioproducten.
lees verder...
Groene Participatiemaatschappij Lekker Utregs
GPM Op 28 maart kwam de GPM Lekker Utregs weer bijeen. Op de agenda stonden ondermeer de voortgang van VanDichtbij, het Lekker Utregs keurmerk, markten en de logistiek tussen boeren en de stad.
lees verder...
Lekker Utregs catering op Provinciehuis
catering Op 24 mei namen vier gedeputeerden afscheid. Lekker Utregs werd gevraagd om de receptie op een Utrechtse manier in te vullen. Wij benaderden cateringbedrijf Gastmaal en de tafel om dit samen te realiseren
lees verder...
Provinciale Duurzaamheidsprijs: grootkeukenonderzoek en allianties smeden
duurzaamheidsprijs Begin dit jaar werd Lekker Utregs uitgeroepen tot winnaar van de duurzaamheidswedstrijd van Utrecht 2040.
lees verder...
Nieuwe site Lekker Utregs
site Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een volledig vernieuwde site van Lekker Utregs. We hebben besloten tot deze vernieuwing omdat vooral de functionaliteit van de vorige site veel te wensen overliet.
lees verder...