-- Nieuwsbrief van Lekker Utregs november 2011 Nr 7 --
Website Lekker Utregs | Colofon | Aanmelden / Afmelden | Printen
Geachte relatie van Lekker Utregs,
Hierbij ontvangt u van ons de Lekker Utregs nieuwsbrief. De nieuwsbrief houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen, activiteiten en plannen rond de Stichting Lekker Utregs. Als u andere belangstellenden weet, stuur deze nieuwsbrief dan a.u.b. door. Mocht u geen prijs stellen op de toezending van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich afmelden via de knop Aanmelden / Afmelden.
Productlancering VanDichtbij
VanDichtbij
Er is al veel over gezegd en geschreven, maar op 9 en 10 november is het zover. Dan worden de eerste producten onder de naam VanDichtbij gepresenteerd. Dit zal plaats vinden op de Kruidenier Foodbeurs in Houten.
lees verder...
Utrechtse catering
catering
Benieuwd hoe Utrechtse producten smaken? U kunt Lekker Utregs als adviseur of organisator inschakelen om voor u een heerlijk ontbijt, lunch, borrel, receptie of diner te verzorgen, bij uw instelling of op bijzondere locaties.
lees verder...
Lekker Utregs in grootkeukens
kerstmarkt Het komende jaar gaan we proberen om Utrechtse producten te promoten en introduceren in bedrijfskantines en instellingskeukens in de regio. Het plan is om één ‘grootkeuken’ te interesseren om mee te doen met een praktijkproef.
Lees verder...

Kerstmarkten
kerstmarkt In 2010 organiseerden we de eerste Lekker Utregs kerstmarkt voor de medewerkers van de Provincie Utrecht. Het idee van een dergelijk evenement is dat medewerkers hun eigen kerstpakket met bijzondere producten bij elkaar kunnen shoppen.
lees verder...

Lekker Utregs keurmerk
keurmerk Zoals u in de vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen, heeft Lekker Utregs samen met Stichting Streekeigen Producten Nederland een goed gedefinieerd reglement voor gebruik en handhaving van een keurmerk gemaakt.
lees verder...
We zijn jarig!
jarig Lekker Utregs werd op 27 augustus vijf jaar. In 2006 presenteerden we ons voor het eerst aan het publiek in Park Lepelenburg. Daar ging een logowedstrijd aan vooraf die door Smaak Ontwerpers werd gewonnen. Een jury vond hun logo ontwerp het beste voor onze regionaal voedselcampagne.
lees verder...
Nieuwe website en nieuwe folder
weekmarkt Het duurt iets langer dan gedacht, maar de nieuwe website is nu bijna klaar. We verwachten dat hij voor december online is. En half november bezorgt de drukker onze nieuwe, deels herschreven folder. Wilt u Lekker Utregs folders ontvangen en verspreiden? Neem dan contact op!
Samenwerking met Kamer van Koophandel en Nudge
nudge Een voortvloeisel uit het winnen van de Provinciale Duurzaamheidsprijs 2011 is een ‘alliantie’ tussen Lekker Utregs, Kamer van Koophandel en Nudge.
Lees verder...