-- Nieuwsbrief van Lekker Utregs augustus 2012 Nr 9 --

Website Lekker Utregs | Colofon | Aanmelden / Afmelden | Printen
Geachte relatie van Lekker Utregs,
Hierbij ontvangt u van ons de Lekker Utregs nieuwsbrief. De nieuwsbrief houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen, activiteiten en plannen rond de Stichting Lekker Utregs. Als u andere belangstellenden weet, stuur deze nieuwsbrief dan a.u.b. door. Mocht u geen prijs stellen op de toezending van deze nieuwsbrief, dan kunt u zich afmelden via de knop Aanmelden / Afmelden.
Culinair Utrechts eten op dinsdag 4 september
keurmerk

Wil je een keer genieten van een culinair, echt 'Utregs' diner?

Het keurmerk 'Lekker Utregs' organiseert op dinsdag 4 september het tweede diner met gegarandeerd producten uit de regio Utrecht.
lees verder...

Keurmerk uitgerold
uitgerold
Na een zorgvuldige voorbereiding, waarin Lekker Utregs in nauw overleg met SPN de criteria voor haar eigen keurmerk heeft vastgelegd, zijn we bezig het Lekker Utregs keurmerk in de markt te zetten.
lees verder...
Verkrijgbaarheid producten nu op de site
paprika's Het aantal ondernemers dat gebruikmaakt van het Lekker Utregs keurmerk groeit gestaag. Op onze site is onder de knop “waar koop ik Utrechtse producten?”
Lees verder...

13 oktober keurmerkproducten op de Neude
markt Momenteel zijn we bezig met de planning van een markt op de Neude in het hartje van Utrecht op zaterdag 13 oktober aanstaande. Hoewel het nog niet helemaal zeker is, zouden we zeggen: noteer het vast in je agenda.
lees verder...

Lekker Utregs te gast bij opening nieuwe provinciehuis
provinciehuis 4 juli jl. was Lekker Utregs uitgenodigd om zich te presenteren bij de opening van het nieuwe provinciehuis. De opening zelf vond plaats door Hare Majesteit de Koningin, waarna er voor de medewerkers van de provincie en genodigden de mogelijkheid was kennis te maken met het gebouw.
lees verder...
The Colour Kitchen: eerste Lekker Utregs restaurant
keurmerk Op dinsdag 3 juli was The Colour Kitchen met vlaggen en fleurige fotodoeken omgetoverd in een Lekker Utregs restaurant. Ongeveer 50 mensen genoten van het eerste, grotendeels biologisch, Lekker Utregs keurmerkdiner in restaurant The Colour Kitchen in Utrecht Zuilen.
lees verder...